Categories: Event

Google Pay GPay – Go India Goa Event Quiz Answers

GPay – Go India Goa Event Quiz Answers

Question 1 – Which of the following forts is located in Goa?
Answer 1 – Chapora Fort

Question 2 – Which of the following is a popular Goan drink?
Answer 2 – Kokum juice

Question 3 – The church located in Goa is the largest church in Asia
Answer 3 – Se Cathedral

Question 4 – Which of these beach is not located in Goa?
Answer 4 – Gokarna beach

Question 5 – You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software share over SME and you can get any ticket that you want. You will
Answer 5 – Never Install any such software or app

Question 6 – Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular bollywood movie
Answer 6 – Dudhsagar Falls

Question 7 – Which of the following is a popular shopping location in Goa?
Answer 7 – Arpora Night Market

Question 8 – Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of
Answer 8 – Curries

Question 9 – How many districts does Goa have ?
Answer 9- 2

Question 10 – Which of these is one of famous beach in Goa
Answer 10 – Calangute Beach

Question 11 – What is best deals or souvenirs when shopping in Goa?
Answer 11 – Clothes

Question 12 – North Goa and South Goa are the 2 _______ of Goa ?
Answer 12 – District

admin

View Comments

  • It is not my first time to pay a quick visit this web site, i am browsing this website dailly and obtain nice facts from here every day. Ardyth Nathaniel Jobi

  • I visited multiple web pages but the audio feature for audio songs existing at this web page is really fabulous. Thia Kipper Lithea

  • Hello. This article was extremely motivating, especially because I was looking for thoughts on this matter last Wednesday. Gabi Urson Colline

  • Well I sincerely enjoyed reading it. This post provided by you is very constructive for accurate planning. Brittney Evyn Treiber

  • Hello. This post was really remarkable, especially because I was looking for thoughts on this issue last Tuesday. Ardine Link Slemmer

  • Hello to every single one, it's actually a pleasant for me to visit this website, it includes
    helpful Information.

Recent Posts

Christopher Cross is Your Best Tour Partner for Catholic Holy Land Pilgrimage Tour 2023

For the year 2023, There are many people are planning for the Holy Land Pilgrimage Tour. Are you planning for the…

1 week ago

You Must Think About Luxury Car Rental Malta For Your Holiday Vacation

Tour to Malta Malta is a fascinating country that's located within the sea, being well known as a true holiday maker…

2 weeks ago

Whether to Hire a Car in India or Not ?

Having a car provides a lot of freedom for anyone travelling to India from a different country. You can travel around…

2 weeks ago

Meta Title tag length in 2023

You do not need to stick to a 55-60 character limit for your title tags. Your titles can be –…

2 months ago

The Rock Island Tours is Your Perfect Choice to Get Zanzibar Car Rental Service at Cheap Price

Zanzibar is a tourist country and famous for its most important attraction places, People loves to visit this country every…

2 months ago

COMMON CAUSES OF CROW’S FEET

COMMON CAUSES OF CROW’S FEETBefore taking a decision for surgery, you should know different causes of crow’s feet as mentioned…

2 months ago